preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Energetska obnova Sportske dvorane Srednje škola Marka Marulića Slatina

Autor: Sandra Bošnjak, 2. 6. 2017.

Odlične vijesti stigle su iz Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, prema kojima će za energetsku obnovu Sportske dvorane Srednje škola Marka Marulića Slatina (prijavitelj Virovitičko-podravska županija 3.052.236,77 – 1.848.326,25 kn) biti dodijeljena značajna financijska sredstva. Projekt je, u suradnji s prijaviteljima, prijavila VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.


Sredstva su odobrena za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“ koji je raspisalo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, a koji se sufinanciraju iz Europskog fonda za regionalni razvoj. I na ovaj način, Virovitičko-podravska županija nastavlja s ulaganjem u energetsku obnovu obrazovnih ustanova. Ulaganjem će se osigurati uštede energenata čime će se povećati školski proračun čija će se sredstva moći koristiti za poboljšanje uvjeta školovanja, a učenicima i djelatnicima osigurat će se sigurniji i ugodniji uvjeti rada.
On this Day
 

Rubriku izradili: Matej Peršić, Mateja Peršić i Sunčica Lovrić, 4.a opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

U posljednjem tjednu nastavne godine u rubrici Pano tjedna učenici 3. b razreda opće gimnazije s profesoricom Željkom Orban prigodno su istaknuli zasluge velikog hrvatskog književnika Antuna Gustava Matoša.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2017./2018.

Udžbenici za 2017./2018.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2017.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju