preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Međunarodno online natjecanje iz engleskog jezika Best in English

Autor: Sanja Špoljarić, 3. 12. 2018.

U petak, 30. studenog 2018. u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je međunarodno online natjecanje iz engleskog jezika, Best in English. Škola se u ovo natjecanje uključila prošle godine kada smo potvrdili činjenicu da su naši učenici vrlo daroviti u učenju jezika jer su sva pojedinačana mjesta koja su zauzeli bila visoko iznad prosječnog europskog srednjoškolca.

 Iste godine u natjecanju je sudjelovalo ukupno 17.612 učenika iz 750 škola i 29 zemalja diljem svijeta. Ove godine smo se u natjecanje uključili s ukupno 25 učenika prvih, drugih i trećih razreda gimnazije, elektrotehnike i agrotehničara kojima su mentorice bile profesorice Iva Vilček i Sanja Špoljarić uz tehničku podršku profesorice Sandre Bošnjak. Konačne ljestvice bit će gotove oko 15. prosinca kada ćemo znati i točan plasman naših učenika.

 
Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju