preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Važna obavijest

Autor: Sandra Bošnjak, 3. 12. 2018.

Poštovane učenice i učenici uključeni u projekt "Škola za život",

zbog sigurnosti i zaštite učenika ukinuta je mogućnost primanja SMS poruka na svim SIM karticama podijeljenima u projektu Škola za život.
SMS porukama se provjeravala dostupnost besplatnog Internet prometa, a ovo je lista alternativnih načina provjere prometa po teleoperaterima:

1. VIP/A1 promet i stanje računa moguće je pratiti jedino putem A1 mobilne aplikacije;

2. T-COM promet i stanje računa moguće je provjeriti besplatanim pozivom na broj pozivnog centra 0800 9000;

3. TELE2:
-na linku bit.ly/tele2internet kojem mogu pristupiti bez registracije, ali isključivo sa tableta u kojem se nalazi Tele2 SIM kartica iz ove ponude. Tablet mora biti spojen na Tele2 mrežu odnosno ne smije biti na wi-fi mreži na kojoj stranica neće raditi. Informacija o preostalom prometu i stanju na računu se odnosi isključivo na Tele2 SIM karticu koja se nalazi u tabletu. Preporučujemo da korisnik snimi ovi stranicu u „bookmarks“ u internetskom pretraživaču kojeg koristi kako bi bila lako dostupna za korištenje. Prikaz trenutnog stanja računa te preostalih MB na ovoj stranici može kasniti od jedne sekunde do nekoliko minuta;

- na portalu moj.tele2.hr na koji se može registrirati i roditelj samo s valjanom email adresom te dodati Tele2 broj koji se nalazi u tabletu. Prikaz trenutnog stanja računa te preostalih MB na ovoj stranici može kasniti od jedne sekunde do nekoliko minuta.

- putem USSD koda *150# ukoliko tablet podržava ovu mogućnost tj. općenito mogućnost poziva. Ovim načinom se dobije točan uvid u trenutno stanje računa i preostalih MB bez ikakvog kašnjenja.

Srdačan pozdrav,

Koordinatori škole za život:
Vladimir Borbaš
Josip Mikolašević
Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju