preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Kreativna radionica volonterskog kluba Carpe Diem

Autor: Silvija Štimac, 8. 12. 2018.

U četvrtak, 29. studenog 2018. u našoj je školi održana kreativna radionica izrade božićnih i novogodišnjih ukrasa. Radionica je održana u sklopu projekta ''Šalji dalje'' u kojemu je naša škola partner, a vodila ju je Lidija Petrović, koordinatorica volontera udruge ''Jaglac''.

Izradi ukrasnih predmeta koji će zasigurno uljepšati našu školu odazvao se velik broj volontera školskog volonterskog cluba ''Carpe Diem'' koji su uz veselu atmosferu i prigodnu glazbu pokazali svoje umijeće i kreativnost, usput naučivši ponešto o izradi blagdanskih ukrasa. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i pomoći i vidimo se na novoj radionici.

 

 
 
Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju