preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


Novosti

Rezultati školske razine kviza znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda za srednje škole 2018./2019.

Autor: Damir Balković, 12. 12. 2018.

U petak 7. prosinca od 12:00 do 12:40 sati održana je školska razina kviza znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda za srednje škole u školskoj godini 2018./2019. Učenici su kvizu znanja u aplikaciji Testmoz pristupali putem poveznice i upisom šifre dodijeljene svakoj školi te zaporke.

Kvizu znanja i kreativnosti pristupila su 394 učenika, a njih 7 je diskvalificirano jer su svoja rješenja poslali nakon više od 40 minuta od početka rješavanja kviza (4), započeli rješavanje kviza prije 12:00 sati (2) ili upisali svoje ime i prezime umjesto dodijeljene šifre (1).

Prosječno vrijeme ispunjavanja kviza je 25 minuta i 22 sekunde, a prosječan postotak 87% točno riješenog kviza.

Provedbeno povjerenstvo je odredilo bodovni prag (35 i više bodova) za održanu školsku razinu kviza - svi učenici koji su postigli 35 i više bodova tj. 70% i više točnih odgovora prelaze u sljedeću razinu natjecanja.

Naše su učenice, Marinela i Antea postigle izvanredan uspjeh i po svojim rezultatima bile bi na trećem, odnosno četvrtom mjestu.
 


Svi multimedijski uradci pristigli i ocijenjeni u prvoj razini kviza znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda za srednje škole u školskoj godini 2018./2019., njih 17, prelaze u višu razinu, budući da je broj učenika uključenih u izradu multimedijalnih uradaka znatno manji nego učenika sudionika u kvizu znanja.

Tročlano povjerenstvo je pregledalo radove i vrednovalo ih prema sljedećim kriterijima: originalnost u sferi prikupljanja podataka, duhovitost iznesenih misli i izvornost obrade, individualan pristup na idejno-misaonom planu, odnos oblika i sadržaja u odnosu na uporabu aplikacije, kompozicija vizualnih elemenata, govor, glazba i zvučni efekti i tehnička izvedba.

Naša učenica Antea se sa svojim uratkom plasirala na izvrsno drugo mjesto. Uz male korekcije, vjerujemo da će to na regionalnoj, odnosno državnoj razini biti i prvo.

Čestitamo svim sudionicima, a posebno našim djevojkama.

Povjerenstvo za provedbu natjecanja i mentor Damir Balković, dipl. knjižničar.
Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Pano su izradili učenici Maria Carmela Dakić 3.att/pto, Nikola Pančić 3.att/pto, Karlo Kajzer 1.att. Ivan Mikić 1.att, Melita Nikolaus 4.att i Larisa Gvojić 4.att. pod mentorstvom profesorice Marine Ivoš.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju