preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 

Nakon prijave koja je obavljena krajem prošle godine te obavijesti o zadovoljavanju postavljenih kriterija, Srednja škola Marka Marulića Slatina od rujna 2018. godine bit će uključena u sustav e-Dnevnik. Aktivacija u sustav izvršena je tijekom svibnja, a do početka nove školske godine razrednici i nastavnici educirat će se za korištenje e-Dnevnika. U školi će se uspostaviti bežična lokalna mreža, a odgovarajuća upotreba informacijsko-komunikacijske tehnologije pridonijet će učinkovitom i transparentnom vođenju škole te unaprijediti digitalnu kompetentnost nastavnika.
Ulaskom u eksperimentalni kurikulum 'Škola za život', uvođenje e-Dnevnika još je jedan korak na unaprjeđenju i razvoju digitalne zrelosti Srednje škole Marka Marulića Slatina. 


Novosti

Školska zadruga „SLATINA“ na zavjetnom danu grada Slatine

Autor: Željka Venus, 26. 6. 2017.

Na dan svetkovine Presvetog Srca Isusova, u petak 23. lipnja, u Slatini je održana priprava za nadolazeći biskupski euharistijski kongres na kojoj smo okupljene vjernike prigodno darivali našim sada već nadaleko poznatim čokoladnim pralinama „Frajla Antoš“.  


Pod vodstvom profesorica Jasne i Željke, naše „frajlice“ Monika i Lorena šećući među vjernicima, privlačile su pozornost svojom ljepotom i elegancijom. Mnogi od darivanih, a posebice najmlađi, s oduševljenjem su kušali i pohvalili praline. Bila je to još jedna prigoda da promotivnim materijalima našim sugrađanima, kao i ostalim okupljenim vjernicima približimo aktivnosti školske zadruge “SLATINA“.

S obzirom na nepodijeljene pozitivne reakcije sudionika velikog euharistijskog slavlja, vjerujemo da našim pralinama predstoji lijepa budućnost.

 

 
On this Day
 

Rubriku izradili: Matej Peršić, Mateja Peršić i Sunčica Lovrić, 4.a opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

U posljednjem tjednu nastavne godine u rubrici Pano tjedna učenici 3. b razreda opće gimnazije s profesoricom Željkom Orban prigodno su istaknuli zasluge velikog hrvatskog književnika Antuna Gustava Matoša.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2017./2018.

Udžbenici za 2017./2018.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2017.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju