preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 

Nakon prijave koja je obavljena krajem prošle godine te obavijesti o zadovoljavanju postavljenih kriterija, Srednja škola Marka Marulića Slatina od rujna 2018. godine bit će uključena u sustav e-Dnevnik. Aktivacija u sustav izvršena je tijekom svibnja, a do početka nove školske godine razrednici i nastavnici educirat će se za korištenje e-Dnevnika. U školi će se uspostaviti bežična lokalna mreža, a odgovarajuća upotreba informacijsko-komunikacijske tehnologije pridonijet će učinkovitom i transparentnom vođenju škole te unaprijediti digitalnu kompetentnost nastavnika.
Ulaskom u eksperimentalni kurikulum 'Škola za život', uvođenje e-Dnevnika još je jedan korak na unaprjeđenju i razvoju digitalne zrelosti Srednje škole Marka Marulića Slatina. 


Novosti

Inicijativa za razmjenu udžbenika

Autor: Sandra Bošnjak, 26. 6. 2017.

Upisna groznica uskoro počinje i Grad Slatina poziva sve učenike osnovnih škola da svoje srednjoškolsko obrazovanje nastave u našem gradu Slatini obzirom da učenici slatinskih srednjih škola ostvaruju zavidne rezultate na županijskim, ali i državnim natjecanjima i smotrama te time dokazuju kvalitetu slatinskog srednjoškolskog obrazovanja.

Također, Grad Slatina ovim putem poziva sve osnovne i srednje škole da se odazovu inicijativi razmjene udžbenika u svojim prostorijama organizirajući za svoje učenike prikladnu razmjenu udžbenika, ako je potrebno, i nekoliko puta do početka nove školske godine i na taj način ostvare priliku za besplatnu nabavu/ razmjenu udžbenika za novu školsku godinu.
Upozoravajući na činjenicu da je za roditelje nabavka udžbenika stresno, ali i financijsko opterećenje želimo potaknuti osnovne i srednje škole da unutar svog ugodnog okruženja omoguće učenicima višekratnu razmjenu udžbenika.

Gradonačelnik Slatine
Denis Ostrošić


Priloženi dokumenti:
INICIJATIVA_ZA_RAZMJENU_UDZBENIKA.pdf (280.99 KB)


On this Day
 

Rubriku izradili: Matej Peršić, Mateja Peršić i Sunčica Lovrić, 4.a opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

U posljednjem tjednu nastavne godine u rubrici Pano tjedna učenici 3. b razreda opće gimnazije s profesoricom Željkom Orban prigodno su istaknuli zasluge velikog hrvatskog književnika Antuna Gustava Matoša.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2017./2018.

Udžbenici za 2017./2018.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2017.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju