preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > Projekti  > IPA program  > Vijesti
Vijesti

Obavijest

Autor: Petar Žarković, 23. 11. 2011.

U petak, 25. studenoga, u našoj će školi biti održana završna konferencija projekta koji pod naslovom „Uvođenje e-učenja radi unaprjeđivanja obrazovnih procesa u strukovnim programima Srednje škole Marka Marulića Slatina i Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice“ u posljednjih 14 mjeseci provodi projektni tim naše škole. Očekujemo da će na konferenciji biti nazočni predstavnici Grada Slatine, Virovitičko-podravske županije, županijske Razvojne agencije VIDRA, ravnatelji osnovnih i srednjih škola iz naše županije te predstavnici Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj. Početak konferencije zakazan je za 13,00 sati. S obzirom da će konferenciji prisustvovati i nastavnici naše škole, toga dana u poslijepodnevnoj smjeni neće biti redovne nastave, a u prijepodnevnoj smjeni nastavu će imati samo učenici četvrtih razreda. Početak nastave i trajanje nastavnih sati organizirano je kao i inače petkom.
Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju