2012-11-15 22:02:00
Svinjski odresci u marinadi od senfa
SVINJSKI ODRESCI U MARINADI OD SENFA
Sastojci:
4 svinjska odreska bez kostiju
Sastojci za marinadu:
pola šalice senfa,
4 jušne žlice maslinova ulja,
3 češnja zgnječenog češnjaka,
1 čajne žličice sviježe usitnjenog papra,
sol po ukusu
Priprema
Vrijeme pripreme: 90 min
Težina: Srednje zahtjevno
U prikladnoj posudi promiješajte senf,maslinovo ulje, češnjak, sol i papar.
Svinjske odreske umočite s obiju strana u pripremljenu marinadu i ostavite 1 sat u hladnjaku. Pripremite roštilj pa izvadite meso iz posude, uklonite višak marinade i pecite 7 – 10 minuta s obiju strana povremeno okrećući. Pečeno meso posolite i poslužite s prilogom od povrća.
Dobar tek!
|