2012-11-15 22:02:00

Svinjski odresci u marinadi od senfa

SVINJSKI ODRESCI U MARINADI OD SENFA

Sastojci: 4 svinjska odreska bez kostiju Sastojci za marinadu:
pola šalice senfa, 4 jušne žlice maslinova ulja, 3 češnja zgnječenog češnjaka, 1 čajne žličice sviježe usitnjenog papra, sol po ukusu Priprema
Vrijeme pripreme: 90 min
Težina: Srednje zahtjevno
U prikladnoj posudi promiješajte senf,maslinovo ulje, češnjak, sol i papar. Svinjske odreske umočite s obiju strana u pripremljenu marinadu i ostavite 1 sat u hladnjaku. Pripremite roštilj pa izvadite meso iz posude, uklonite višak marinade i pecite 7 – 10 minuta s obiju strana povremeno okrećući. Pečeno meso posolite i poslužite s prilogom od povrća. Dobar tek!

 

 

 








 

 


Srednja škola Marka Marulića Slatina