preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


Natječaji za učenike

Najuspješniji srednjoškolci Republike Hrvatske s nobelovcima

Autor: Sandra Bošnjak, 11. 4. 2017. 21:56

Znanstveni odbor Međunarodnog društva primijenjenih bioloških znanosti (International Society of Applied Biological Sciences - ISABS), u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje i Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, u sklopu projekta Najuspješniji srednjoškolci Republike Hrvatske s nobelovcima, nagrađuje najbolje radove (eseje) učenika srednjih škola Republike Hrvatske iz područja biologije čovjeka, kemije i genetike. ISABS će također nagraditi i sve mentore učenika kojima bude dodjeljena «The ISABS Future Scientist Award».

 [više]

Međunarodno natjecanje djece u crtanju Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sandra Bošnjak, 9. 3. 2013. 08:50

Do 31. ožujka 2013. održava se "14th Intl. Enviromental Children's Drawing Contest" u organizaciji International Environmental Children's Drawing Contest. Natječaj se održava pod sponzorstvom Japan Quality Assurance Organization (JQA, The International Certification Network (IQNet) te uz organizaciju UNICEF Tokyo Office. Cilj natječaja je podići svijest djece o potrebi zaštite okoliša te širenje spoznaja kako žive djeca u drugim društvima i okruženjima.

 [više]

Postani IT stručnjak

Autor: Sandra Bošnjak, 25. 11. 2012. 17:29

Visoko učilište Algebra - Visoka škola za primijenjeno računarstvo kroz svoj program „Postani IT stručnjak“ kao dio EU inicijative „Digital agenda for Europe 2020“ aktivno radi na promicanju ICT kompetencija, usmjeravanju učenika prema inženjerskim karijerama i ukupnom povećanju konkurentnosti domaćeg gospodarstva. Programski radimo i sa školama, poglavito nastavnicima i profesorima informatičke grupe predmeta, ali i direktno s darovitim i zainteresiranim učenicima.

 [više]

Fotografski natječaj za mlade „Život je lijep“

Autor: Sandra Bošnjak, 25. 10. 2012. 12:19

Fotoklub Rijeka i Prirodoslovna i grafička škola Rijeka raspisali su fotografski natječaj za mlade autore do 25 godina starosti. Molimo Vas da ovaj Natječaj proslijedite učenicima koji se bave fotografijom ili žele interpretirati ovu temu. Najboljeg autora ili školu nagrađujemo samostalnom izložbom u Galeriji Principij u Rijeci.

 [više]

Natječaj za likovne, literarne i video/foto radove djece i mladih

Autor: Sandra Bošnjak, 26. 9. 2012. 16:43

Državna uprava za zaštitu i spašavanje raspisala je natječaj za likovne, literarne i foto radove djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama iz Republike Hrvatske za školsku 2012./2013. godinu, na temu katastrofa i snaga zaštite i spašavanja. Detaljne informacije o natječaju dostupne su na Upute o provedbi natječaja.

 [više]

 Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Nakon povratka s terenske nastave maturanti gimnazije su izradili prigodan pano o posjetu Hrvatskom saboru pod vodstvom profesora Zorislava Jelenčića.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju