preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Profesori

Popis profesora matematike i fizike:

  • Ištvanfi Dubravka - fizika, matematika
  • Klement Dragan - fizika
  • Korlević Željka - matematika
  • Mikolašević Josip - matematika
  • Vidaković Kata- matematika
  • Živković Veljko - matematika

Fizika

Budući da su zakoni fizike sastavni dio naše svakodnevice, kroz redovitu nastavu i različite projekte potrebno je zainteresirati učenike da ulože više truda da bi dobili dobre ocjene.
Analiza ocjena iz fizike potvrdila je zaključak da učenici koje zanima ili im je potrebna fizika za nastavak školovanja, žele što više naučiti, a oni koji misle da im fizika nije potrebna za nastavak školovanja zadovoljavaju se s dovoljnom ocjenom i ne žele se previše opterećivati s fizikom. Statistika ocjena iz fizike dostupna je na hiperlinku ovdje.


Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju