preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > Projekti  > eTwinning
 

Predstavljanje projektnih aktivnosti u okviru eTwinning platforme Vijest ima dokument u privitku

Autor: Željka Korlević, 4. 2. 2020. 18:14

U četvrtak, 17. siječnja 2020. u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je Nastavničko vijeće u sklopu kojeg su bili predstavljeni projekti u kojima sudjeluje Škola, a koji su financirani kroz Erasmus+ program za 2019. godinu, te projektne aktivnosti u okviru eTwinning platforme, u kojima sudjeluje naša škola.

Održana je i kratka radionica tijekom koje su nastavnici pozvani da se pridruže eTwinning zajednici, te prezentirana prijava za eTwinning školu.

 [više]

Medjunarodni eTwinning projekt PiIsTravellingEurope

Autor: Željka Korlević, 30. 11. 2019. 12:17

Tijekom školske 2018./2019. godine učenici tadašnjih 1. A i 1.B gimnazije, pod vodstvom profesorice Željke Korlević,  bili su uključeni u medjunarodni eTwinning projekt PiIsTravellingEurope. U projektu je sudjelovalo 26 škola iz 13 zemalja.

 [više]

 Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju