preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > O školi  > Knjižnica
Školska knjižnica

Logotip školske knjižnice

Logotip školske knjižnice


Radno vrijeme:

  • ponedjeljak do petka od 7,45 do 13,45 sati


Knjižnica Srednje škole Marka Marulića djeluje za potrebe učenika i djelatnika škole.
Djelatnost školske knjižnice sastavni je dio odgojno-obrazovnog procesa sustava te je izravno uključena u nastavni proces i učenje.

Naša knjižnica pruža informacijske usluge i usluge posudbe knjiga te pruža prostor i tehničke uvjete za učenje, pisanje domaćih uradaka, seminarskih radova, završnih ispita.Učenicima je osiguran radni prostor u čitaonici.
Učenici prvih razreda dobivaju članske iskaznice besplatno i one vrijede cijelo srednjoškolsko obrazovanje.
U knjižnici se mogu posuditi dvije knjige na rok od 14 dana. Ako korisnik kasni, naplaćuje se zakasnina u visini 0,50 kuna po knjizi  i danu. Novac od zakasnine troši se za nabavu novih knjiga po želji učenika.

Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju