preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


Novosti

Održano 22. međužupanijsko natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa

Autor: Mirjana Drenski, 16. 4. 2018. 21:21

U subotu, 14. travnja 2018. godine, osnovna škola Vladimir Nazor u Virovitici bila je domaćin ovogodišnjem međužupanijskom natjecanju Mladih HCK.
Na gradskoj razini održanoj 10. ožujka  ove godine domaćin nam je bila OŠ Eugena Kumičića u Slatini. Nastupilo je šest ekipa podmlatka iz osnovnih škola i dvije ekipe mladeži, obje iz naše škole.

 [više]

Održano Međužupanijsko natjecanje Mladih HCK

Autor: Mirjana Drenski, 13. 4. 2017. 14:46

Proteklog vikenda u OŠ Dobriše Cesarića u Osijeku okupile su se najbolje ekipe mladih i podmlatka gradskih društava Crvenog križa Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije. Među natjecateljima u kategoriji mladih (srednje škole) bila je i naša ekipa u sastavu Ana Bićanić, Una Maravić, Arijan Memedi, Ana Škrnički i Anja Vlatković. Izborili su se za izvrsno drugo mjesto ali se nije plasirala na 21. Državno natjecanje mladih HCK koje će se ove godine održati od 11. – 14. svibnja u Sisku.

 [više]

Održano gradsko natjecanje Mladih Hrvatskog crvenog križa

Autor: Mirjana Drenski, 13. 3. 2017. 12:20

Ove se godine 21. puta zaredom održalo natjecanje Mladih HCK na gradskoj razini. Naša je škola i ove godine sudjelovala sa dvije ekipe koje su pokazale izvrsno znanje u poznavanju pokreta CK i HCK, ljudskih prava i prava djece te praktične vještine pružanju prve pomoći.

 [više]

˝Maratonci˝ 2. na međužupanijskom natjecanju Mladih HCK

Autor: Mirjana Drenski, 20. 4. 2016. 19:31

U subotu, 16. travnja 2016., u Osnovnoj školi Dobriše Cesarića u Osijeku održano je međužupanijsko natjecanje Mladih Hrvatskog crvenog križa. Sudjelovalo je 18 ekipa iz Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije, od toga 10 ekipa osnovnih škola u kategoriji podmlatka i 8 ekipa mladeži.

 [više]

Gradsko natjecanje Mladih Hrvatskog crvenog križa

Autor: Mirjana Drenski, 15. 3. 2015. 22:37

˝Inter arma caritas˝ i ˝Per humanitatem ad pacem˝ slogani su koji obilježavaju međunarodnu humanitarnu organizaciju - Crveni križ i crveni polumjesec. Slatinsko gradsko društvo CK prošle je godine svečano obilježilo 100-tu obljetnicu djelovanja. Nastalo zbog potrebe zbrinjavanja brojnih stradalnika na početku Prvoga svjetskog rata, nastavilo je djelovanje sve do današnjih dana. Svojim raznovrsnim djelatnostima okuplja i mlade volontere i humanitarce koji su voljni svoje slobodno vrijeme utrošiti na pružanje pomoći gdje god je ona potrebna.

 [više]

Natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Autor: Mirjana Drenski, 18. 3. 2014. 12:02

U subotu, 15. ožujka 2014. g., uosnovnoj školi Vladimira Nazora Nova Bukovica održano je međuškolsko natjecanje mladih HCK. Učenici dviju srednjih i šest osnovnih škola, koje obuhvaća Gradsko društvo CK Slatina, natjecali su se u poznavanju povijesti Međunarodnog i Hrvatskog CK, međunarodnog humanitarnog prava te u pružanju prve pomoći unesrećenima.

 [više]

 Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Nakon povratka s terenske nastave maturanti gimnazije su izradili prigodan pano o posjetu Hrvatskom saboru pod vodstvom profesora Zorislava Jelenčića.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju