preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > Nastava  > Aktivnosti  > Pano tjedna

 


Pano tjedna

Kako bi obilježili važne datume tijekom školske godine, vrijedni učenici i nastavnici naše škole izrađuju prigodne panoe.


Školska godina 2017./2018.

Pano tjedna -“Kalendar kristala”

Autor: Dinka Prenković, 4. 10. 2018. 12:20

Učenice i učenici 2.b razreda gimnazije na satu kemije osmislili su pano o kristalima koji su nazvali “Kalendar kristala”. Pod mentorstvom profesorice Dinke Prenković izradili su materijale kojima prikazuju zanimljive i kratke informacije o kristalima po mjesecima.

 [više]

Pano tjedna - Europski dan jezika

Autor: Sandra Bošnjak, 28. 9. 2018. 00:03

Učenice 4.b gimnazije koje pohađaju izbornu nastavu francuskoga jezika za ovu su prigodu sa svojom profesoricom Dijanom Fotez izradile prigodni pano koji je privukao brojne poglede.
 

 [više]

Pano tjedna - Antun Gustav Matoš

Autor: Željka Orban, 12. 6. 2018. 15:06

U posljednjem tjednu nastavne godine u rubrici Pano tjedna učenici 3. b razreda opće gimnazije s profesoricom Željkom Orban prigodno su istaknuli zasluge velikog hrvatskog književnika Antuna Gustava Matoša.

 [više]

Pano tjedna - Izumi Nikole Tesle

Autor: Dubravka Ištvanfi, Sandra Bošnjak, 10. 5. 2018. 19:10

Na satu Fizike s profesoricom Dubravkom Ištvanfi učenici 2. razreda elektrotehničar prikupili sve potrebne informacije vezane uz Tesline izume poput Indukcijskog motora, teleautomatike, rasvjete pomoću struje visoke frekvencije, Tesline zavojnice i sl.

Sve pronađene informacije prilagodili su i za pametne telefone te su prezentirane uz pomoć QR koda kojeg su učenici izradili na satu Računalstva s profesoricom Sandrom Bošnjak.

 [više]

Pano tjedna - Život i osobnost Nikole Tesle

Autor: Sandra Bošnjak, 30. 4. 2018. 16:58

Sljedećih nekoliko panoa bit će posvećeno našem najvećem izumitelju Nikoli Tesli.
Učenice 2. razreda elektrotehničar, Marija Krupa i Diana Škrobić, na satu Povijesti s profesorom Mirkom Milakom osmislile su i izradili pano o životu i osobnosti Nikole Tesle.

 [više]

PANO TJEDNA - Dan planeta Zemlja

Autor: Dragana Medved, 24. 4. 2018. 16:08

Dan planeta Zemlje obilježava se 22. travnja na svim kontinentima u 150 zemalja svijeta brojnim događanjima posvećenim očuvanju i zaštiti okoliša u cilju zaštite prirodnih resursa te kako bi se skrenula pozornost na opasnost koja prijeti životu na Zemlji zbog porasta globalnog onečišćenja. 

 [više]

Pano tjedna - DANI FRANKOFONIJE U NAŠOJ ŠKOLI

Autor: Sandra Bošnjak, 11. 4. 2018. 21:43

Dana 26. ožujka 2018. godine Mjesec frankofonije  obilježili su maturanti opće gimnazije naše škole s profesoricom francuskog jezika Dijanom Fotez. Kako bi ostavile trag o Mjesecu frankofonije i u holu škole, učenice Antea Rap (3.B) i Lara Fotez (4.B) izradile su tematski pano.

 [više]

Pano tjedna -Svjetski i Europski tjedan novca

Autor: Željko Milnović, Ivana Švamberger, Marina Grgić, 15. 3. 2018. 21:47

U našoj školi Svjetski i Europski tjedan novca obilježen je, uz ostale aktivnosti, izradom panoa na temu svjetskih valuta. Učenici 4. razreda ekonomske škole izradili su materijale kojima prikazuju interesantne, kratke i najvažnije informacije o različitim svjetskim valutama, pod mentorstvom profesora Željka Milnovića, profesorica Marine Grgić i Ivane Švamberger.

 [više]

Pano tjedna - "Obratite se i vjerujte Evanđelju!"

Autor: Jelena Matišić, 28. 2. 2018. 22:08

Ovo je jedna od najpoznatijih rečenica evanđelja, ali je nekako uvijek krnje shvaćena. Kada kažemo krnje shvaćena, mislimo na to da često ispustimo ovaj dio obratite se i prijeđemo odmah na to da vjerujemo. Odgovor na pitanje zašto je to tako krije se u tome da je puno lakše povjerovati najprije Evanđelju, a zatim čekati da se dogodi obraćenje.

 [više]

Pano tjedna - 21. veljače Međunarodni dan materinskoga jezika

Autor: Marina Ivoš, 21. 2. 2018. 17:43

Tijekom cijele školske godine vrijedni članovi školske zadruge Slatina sa svojim voditeljima pripremaju, aktivno sudjeluju i uređuju prostor škole. Tako su i za ovu prigodu obilježavanja Međunarodnoga dana materinskoga jezika članovi sekcije Etnologija sa svojom voditeljicom Marinom Ivoš, prof. izradili pano. Cilj ove aktivnosti je prisjetiti se važnosti i uloge materinskoga jezika.

 [više]

Pano tjedna

Autor: Sandra Bošnjak, 15. 2. 2018. 20:00

Na našoj web stranici od ovog tjedna možete pratiti novu rubriku Pano tjedna. Svaki tjedan postavit ćemo fotografije jednog panoa iz školskih hodnika koji su izradili vrijedni učenici i nastavnici. Prvi pano koji ćemo Vam predstaviti izradili su učenici 4. razreda agroturističkog tehničara na satima praktične nastave. Učenici su izradili zanimljiv i edukativan plakat na temu Hrvatske domaće pasmine. Predstavili su samo neke zanimljive pasmine sa kratkim opisom.

 [više]

 Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Nakon povratka s terenske nastave maturanti gimnazije su izradili prigodan pano o posjetu Hrvatskom saboru pod vodstvom profesora Zorislava Jelenčića.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju