preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Agroturistički tehničar, Poljoprivredni tehničar opći i agrotehničar

 

Poljoprivredni tehničar opći/agrotehničar

Program priprema učenika za rad u gotovo svim područjima poljoprivrede, te na poljoprivrednim gospodarstvima. Ovaj program priprema učenika za upis na iste i srodne fakultete. Trajanje: 4 godine.


Agroturistički tehničar

Ovim programom je objedinjena agronomija, ugostiteljstvo i turizam. Agroturistički tehničar bavi se ekološkom proizvodnjom i pripremom poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, te ponudom hrane s vlastitog poljoprivrednog gospodarstva, pružanjem ugostiteljskih i drugih turističkih usluga. Trajanje: 4 godine.
 

Nastavni plan i program za program poljoprivreda zanimanje agroturistički tehničar, agrotehničar, poljoprivredni tehničar opći dostupan je dokumentu NPP Poljoprivredni tehničar.

Nastavni plan i program za program poljoprivreda zanimanje agroturistički tehničar, agrotehničar, poljoprivredni tehničar opći dostupan je dokumentu NPP Agrotehničar.

Nastavni plan i program za program poljoprivreda zanimanje agroturistički tehničar, agrotehničar, poljoprivredni tehničar opći dostupan je dokumentu NPP Agroturistički tehničar.
Pregled razrednih odjela te tjednog i godišnjeg fonda sati za školsku godinu 2019./2020. dostupan je na poveznici Fond sat.

 


Razredi poljoprivredni tehničar i agrotehničar
Razredni odjel Razrednik Broj učenika
1.AGT Alen Đurasek 20
 3.AGT Goranka Tomšić 8
4. PTO Željka Venus 8

 


Razredi agroturistički tehničar
Razredni odjel Razrednik Broj učenika
2. ATT Marina Ivoš 17
3. ATT Goranka Tomšić 11
4. ATT Željka Venus 13


 


Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju