preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > Nastava  > Smotre

 


Smotre projekata

Sedam projekata na sedmoj Županijskoj smotri

Autor: Zorislav Jelenčić, 2. 4. 2018. 18:38

Srednja škola Marka Marulića Slatina bila je 28. ožujka 2018. domaćin sedme Smotre  projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja Virovitičko-podravske županije.
Na smotri je predstavljeno sedam projekata od kojih je povjerenstvo prvih šest predložilo za sudjelovanje na državnoj smotri. Svi učenici sudionici smotre dobili su kao poklon publikaciju „Osnove demokracije“, a smotru je promatralo i tridesetak učitelja i nastavnika, članova županijskog aktiva za Građanski odgoj i obrazovanje. Smotru je pozdravio gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić, inače dugogodišnji član aktiva.

 [više]

Slatinčani na simuliranom suđenju oslobodili (i osudili) optuženu za pokušaj ubojstva

Autor: Zorislav Jelenčić, 12. 3. 2018. 19:33

Najiščekivaniji i najuzbudljiviji trenutak simuliranog suđenja je kad sudac pročita presudu: „Kriva je“, odnosno: „Nije kriva“. Učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina čuli su obje presude – kada su bili obrana, optužena za pokušaj ubojstva oslobođena je krivnje, a kada su bili optužba, izborili su osuđujuću presudu. 

 [više]

Državna smotra projekata iz Građanskog odgoja

Autor: Sanja Špoljarić, 30. 5. 2017. 11:25

U subotu, 20. svibnja 2017. godine održana je Državna smotra projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja – Projekt Građanin. Naša škola je, kao i svake godine do sada, imala svoje predstavnike, a ovaj smo put, među preko 70 osnovnih i srednjih škola,  bili jedina škola sa čak dva projekta.

 [više]

Šesta županijska Smotra projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja

Autor: Zorislav Jelenčić, Sandra Bošnjak, 3. 4. 2017. 20:25

Srednja škola Marka Marulića Slatina bila je 31. ožujka 2017. šesti put domaćin Smotre projekata Virovitičko-podravske županije iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja. Na smotri je u dvije kategorije predstavljeno pet projekata od kojih su povjerenstva (prosudbeno - Dragan Zubak, Martina Miler i Silvija Štimac te županijsko - Darko Špoljarić, Jasminka Viljevac i Zorislav Jelenčić) prva četiri predložila za sudjelovanje na državnoj smotri.

 [više]

Treći put na Državnoj smotri simuliranih suđenja

Autor: Zorislav Jelenčić, 15. 3. 2017. 20:08

U prostorijama Općinskog suda u Novom Zagrebu u subotu, 11. ožujka 2017. godine, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske i Agencija za odgoj i obrazovanje i ove su godine organizirali Državnu smotru simuliranih suđenja – Modul zakon u razredu  na kojoj je sudjelovalo 20 timova iz Belog Manastira, Bjelovara, Blata, Buzeta, Đurđevca, Gline, Koprivnice, Maruševca, Orahovice, Osijeka, Rijeke, Splita, Šibenika, Trogira, Varaždina i Zagreba te učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina.

 [više]

Slatinski gimnazijalci – jedini iz Slavonije – na Državnoj smotri simuliranih suđenja

Autor: Zorislav Jelenčić, 9. 3. 2015. 21:26

U prostorijama Općinskog kaznenog suda u Zagrebu u subotu, 7. ožujka 2015. godine, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske i Agencija za odgoj i obrazovanje i ove su godine organizirali Državnu smotru simuliranih suđenja – Modul zakon u razredu na kojoj je sudjelovalo 17 timova iz Buzeta, Zagreba, Splita, Varaždina, Blata, Koprivnice, Trogira, Gline; Maruševca, Rijeke, Šibenika te kao jedini iz Slavonije – gimnazijalci Srednje škole Marka Marulića Slatina.

 [više]

Al' se nekad dobro jelo na Državnoj smotri projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja

Autor: Zorislav Jelenčić, 26. 5. 2014. 23:12

Na Državnoj smotri projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja, održanoj u subotu, 24. svibnja 2014. u Zagrebu nastupili su i učenici naše škole Juraj Rastija, Katja Živković, Marina Relatić i Višnja Šljivac predvođeni svojim mentorom Matijom Goslerom.

 [više]

Izvješće s Treće županijske Smotre projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja - Virovitičko-podravska županija

Autor: Zorislav Jelenčić, 29. 3. 2014. 19:07

Srednja škola Marka Marulića Slatina bila je 28. ožujka 2014. domaćin treće županijske Smotre projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja.
Na smotri su predstavljena tri projekta na različitim razinama obrazovanja: osnovnoškolskoj - razredna i predmetna nastava te na srednjoškolskoj razini.
Svi su se projekti svidjeli publici sastavljenoj od članova stručnog aktiva za demokratsko građanstvo te ih je povjerenstvo sve predložilo za sudjelovanje na državnoj smotri. Osobito su dojmljivi bili najmlađi - učenici drugog razreda osnovne škole.

 [više]

Državna smotra projekata za ljudska prava i demokratsko građanstvo

Autor: Matija Gosler, Zorislav Jelenčić, 22. 5. 2013. 16:47

Srednja škola Marka Marulića Slatina predstavila je projekt Duhan – lokalno dobro, globalno zlo na Državnoj smotri projekata za ljudska prava i demokratsko građanstvo. Smotra je održana u prostorijama Gradske skupštine Grada Zagreba 20. svibnja 2013. godine.

 [više]

 Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Nakon povratka s terenske nastave maturanti gimnazije su izradili prigodan pano o posjetu Hrvatskom saboru pod vodstvom profesora Zorislava Jelenčića.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju