preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2017./2018.

Poluzavršno natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 26. 2. 2018. 13:30

Poluzavršno natjecanje regije „Sjever“ za učenike i učenice srednjih škola u badmintonu održano je 20. veljače 2018.g. u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu.
Ekipe djevojaka i mladića naše škole ekipno su osvojile treće mjesto.
Voditelj i mentor ekipa je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u stolnom tenisu za djevojke i mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 19. 2. 2018. 17:58

Dana 16. veljače 2018. godine u maloj dvorani Arena Varaždin u Varaždinu održano je Poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva skupine "Sjever" u stolnom tenisu za srednje škole za djevojke i mladiće. Na natjecanju su u kategoriji i djevojaka i mladića sudjelovale četiri srednje škole iz četiri županije: Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske. Virovitičko-podravsku županiju u obje kategorije predstavljala je naša škola, odnosno Školsko sportsko društvo "Marul".

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 15. 2. 2018. 20:12

14. veljače 2018. godine u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića u Slatini održano je  županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke i mladiće.
Ekipe djevojaka i mladića Školskog športskog društva „Marul“ uvjerljivo su pobijedile u obje kategorije i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 20. veljače 2018. godine u Čakovcu. Mentor i voditelj ekipa je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 15. 2. 2018. 19:03

U četvrtak 8. veljače 2018. godine u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića u Slatini održano je  županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke.
Na natjecanju je sudjelovalo pet srednjih škola. Utakmice je sudio Jurica Ljubas, učenik 4.a razreda opće gimnazije iz Slatine.
Učenice naše škole pobjednice su županijskog natjecanja i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine Sjever, koje će se održati 15. ožujka 2018. u Varaždinskoj županiji.

 [više]

Županijsko prvenstvo srednjih škola u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 14. 2. 2018. 23:04

U utorak 6. veljače 2018. godine u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Slatini održano je županijsko prvenstvo školskih sportskih društava srednjih škola u odbojci za mladiće. Domaćin natjecanja bio je ŠSD "MARUL" iz Slatine. Naši mladići su izvrsnom igrom zauzeli uvjerljivo prvo mjesto te će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine "Sjever" koje će se održati 16. ožujka 2018. godine u Varaždinskoj županiji.

 [više]

Maruli prvaci županije

Autor: Vladimir Borbaš, 25. 1. 2018. 20:19

U srijedu 24. siječnja 2018. godine u dvorani Dječjeg vrtića "Zeko" održano je prvenstvo školskih sportskih društava za srednje škole u stolnom tenisu za djevojke i mladiće. Domaćin prvenstva je bio ŠSD "Marul" iz Srednje škole Marka Marulića Slatina. "Maruli" su pomeli konkurenciju  u kategoriji djevojaka i  mladića izgubivši po jedan set u obje kategorije, te će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine sjever u Varaždinu.

 [više]

 On this Day
 

Rubriku izradili: Matej Peršić, Mateja Peršić i Sunčica Lovrić, 4.a opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Učenici 4. razreda ekonomske škole izradili su materijale kojima prikazuju interesantne, kratke i najvažnije informacije o različitim svjetskim valutama, pod mentorstvom profesora Željka Milnovića, profesorica Marine Grgić i Ivane Švamberger.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2017./2018.

Udžbenici za 2017./2018.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2017.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju