preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


Školska godina 2012./2013.

Konstituirajuća sjednica Vijeća roditelja

27. rujna 2012. godine održana je konstituirajuća sjednica Vijeća roditelja Srednje škole Marka Marulića Slatina kojoj je prisustvovalo 17-oro roditelja od ukupno 26 razrednih odjeljenja upisanih u šk. god. 2012./2013.
Pozivu su se odazvali Alenka Butorac, Ivan Šarko, Krešimir Hrgović, Željko Komadina, Darko Kupres, Suzana Nemet, Siniša Stubičar, Evica Andrić, Goran Vilček, Ivica Vencl, Nina Lokner, Stjepan Cesarec, Verica Mikić, Ratka Turk, Orlando Žilavi i Vera Ranđelov.
U skladu sa predloženim i usvojenim dnevnim redom sjednice Vijeća roditelja izvršen je izbor predsjednika/ce i zamjenika/ce predsjednika/ce Vijeća roditelja.
Za predsjednika Vijeća roditelja izabran je Ivan Šarko, predstavnik roditelja 1. B razreda opće gimnazije i 2. C razreda opće gimnazije a za zamjenicu predsjednika imenovana je Alenka Butorac, predstavnica roditelja 1. A razreda opće gimnazije.
Na sjednici roditelji su se upoznali se s radom Vijeća roditelja, pravima i obvezama te predložili Vericu Mikić za imenovanje u Školski odbor Srednje škole Marka Marulića Slatina.
Zahvaljujemo roditeljima što su pronašli vremena i odazvali se pozivu škole, čestitamo izabranim i imenovanim roditeljima te im želimo uspješnu suradnju sa školom i nadležnim nam institucijama. Kako bi suradnja sa školom bila što kvalitetnija i učinkovitija sve zainteresirane roditelje pozivamo da svoje prijedloge i primjedbe upute na adresu ili telefon tajništva škole (Trg Ruđera Boškovića 16, 33520 Slatina; tel. 033/551-449)


Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Nakon povratka s terenske nastave maturanti gimnazije su izradili prigodan pano o posjetu Hrvatskom saboru pod vodstvom profesora Zorislava Jelenčića.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju