preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2015./2016.

Poluzavršno natjecanje u atletici za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 20. 4. 2016. 22:24

Marko Nekić, Kristijan Konta i Mateja Potočki osvojili 1. mjesto u svojim disciplinama.

U utorak 19.04.2016. godine održano je  u Čakovcu poluzavršno  natjecanje srednjih škola u atletici za djevojke i mladiće.
Na natjecanju je nastupilo 7 djevojaka i 8 mladića iz naše škole, koji su se natjecali u 8 disciplina (100 m, 400 m, 800 m, 1000 m -Ž, 1500 m –M, vis, dalj, kugla, štafeta ). U ekipnom poretku ekipa mladića zauzela je 3. mjesto, a ekipa djevojaka 4. mjesto.

 [više]

Županijsko natjecanje u atletici za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 18. 4. 2016. 10:53

U  utorak 12.4.2016. godine, u Pitomači i Virovitici, održano je županijsko  natjecanje  u  atletici za srednje škole. Školsko sportsko društvo „Marul“ pobjednik je natjecanja u kategoriji mladića i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju koje će se održati 19.4.2016.g. u Čakovcu.  Ekipa djevojaka naše škole zauzela je 2. mjesto. Mentor i voditelj ekipa je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Mirta Drokan, 16. 4. 2016. 16:59

Poluzavršnica natjecanja u odbojci za mladiće skupine sjever održana je u Varaždinu 15. travnja 2016.g. u sportskoj dvorani Arena Varaždin. Učenici naše škole zauzeli su izvrsno 2. mjesto. Nastupili su: Marko Nekić, Fran Mojzeš, Goran Klement, Alen Šaponja, Saša Šaponja, Ante Knežević, David Rakitničan, Domagoj Hrgović i Robert Sudec.
Mentor i voditelj ekipe je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u krosu za srednje škole

Autor: Mirta Drokan, 16. 4. 2016. 16:43

14.04.2016.godine u Slatini je održana  poluzavršnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava skupine sjever. Natjecale su se prvoplasirane ekipe srednjih škola iz Varaždinske, Međimurske, Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije.
Domagoj Grundler, Sebastian Herceg, Alen Šaponja i Fran Čurić ekipno su osvojili 3. mjesto. Mentor i voditelj ekipe je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke

Autor: Nikolina Benčina, 13. 4. 2016. 16:14

Dana 11. travnja 2016. godine u „Areni Varaždin“ u Varaždinu, održano je poluzavršno natjecanje srednjih škola skupine „Sjever“u odbojci za djevojke. Predstavnici Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije odmjerili su snage.

 [više]

Županijsko natjecanje u krosu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 8. 4. 2016. 22:07

5. travnja 2016. godine u Slatini je održano  županijsko natjecanje u krosu za srednje škole. Školsko sportsko društvo “Marul” Srednje škole Marka Marulića Slatina natjecalo se je u kategoriji mladića i djevojaka.

 [više]

Marul treći na regiji

Autor: Vladimir Borbaš, 9. 3. 2016. 19:56

U srijedu 9. ožujka, u dvorani Gimnazije "Fran Galović" u Koprivnici održano je poluzavršno natjecanje ŠSD u futsalu za mladiće. Na natjecanju su sudjelovali predstavnici četiri županije koje čine skupinu sjever. U polufinalnom ogledu, "Maruli" su u napetoj utakmici izgubili rezultatom 2:1, unatoč boljoj igri i brojnijim prilikama za gol.

 [više]

Marul drugi na regiji

Autor: Vladimir Borbaš, 29. 2. 2016. 11:35

U petak 26.02.2016. godine u Varaždinu u Areni Varaždin je održano Poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva Republike Hrvatske u rukometu za mladiće. Na poluzavršnici su sudjelovale četiri ekipe, među kojima i ŠSD "Marul" kao prvak Virovitičko podravske županije.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Mirta Drokan, 29. 2. 2016. 11:31

U srijedu 24.02.2016. godine u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za mladiće. Na natjecanju su sudjelovale četiri srednje škole. Učenici naše škole pobjednici su ovog županijskog natjecanja i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine Sjever, koje će se održati 30.03.2016. u Varaždinskoj županiji.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 21. 2. 2016. 20:25

Poluzavršno natjecanje regije „Sjever“ za učenike i učenice srednjih škola u badmintonu održano je 16. veljače 2016.g. u Gimnaziji Josipa Slavenskog u Čakovcu.
Ekipa djevojaka naše škole ekipno je osvojila treće mjesto, a nastupile su Monika Tokić, Ana Benko, Aneta Suhi i Klara Pugar.
Ekipa mladića isto je zauzela treće mjesto, a igrali su Marino Suhi, Alen Šaponja, Jurica Ljubas i Alen Vilček.
Voditeljice ekipa su nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture Nikolina Benčina i Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno prvenstvo Hrvatske za regiju sjever u stolnom tenisu za djevojke i mladiće

Autor: Vladimir Borbaš, 15. 2. 2016. 20:02

U četvrtak, 11. veljače 2016. godine, održano je Poluzavršno prvenstvo Hrvatske za regiju sjever u stolnom tenisu za djevojke i mladiće u Areni u Varaždinu. Našu županiju su predstavljali djevojke i mladići iz ŠSD "Marul" kao prvaci županije. Na poluzavršnici su sudjelovale četiri ekipe u obje kategorije. Djevojke iz ŠSD "Marul" su se plasirale na treće mjesto, dok su mladići natjecanje završili na četvrtom mjestu.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 3. 2. 2016. 14:32

U utorak, 2.2.2016. godine u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke. Na natjecanju je sudjelovalo pet srednjih škola.
Djevojke Školskog sportskog društva „Marul“ pobjednice su natjecanja i predstavljat će našu županiju na poluzavršnici skupine Sjever, koja će se održati 31.3.2016. godine u Varaždinskoj županiji. Za našu školu nastupile su: Monika Tokić, Matea Minauf, Iva Ivčić, Helena Kraljik, Andrea Ljubas, Josipa Blašković, Kristina Mačinković, Aneta Suhi, Sanja Kelemen, Klara Purgar, Iva Lulić i Ana Benko. Voditelj ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

MARUL PRVAK ŽUPANIJE

Autor: Vladimir Borbaš, 17. 12. 2015. 13:12

Završnica ŠSD srednjih škola u malom nogometu za mladiće održala se u četvrtak 17. prosinca 2015. godine u Virovitici u dvorani Tehničke škole. Na završnici su sudjelovale tri najbolje ekipe na županiji, Tehničar (VT), Gimnazija (VT) i Marul (SL). ŠSD Marul je pokazao najbolju igru i zasluženo slavio protiv Gimnazije (VT) rezultatom 3:2, i rezultatom 6:3 protiv domaćina Tehničara. ŠSD Marul je tako zasluženo osvojio prvo mjesto, te će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju.

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 16. 12. 2015. 21:05

U četvrtak, 10.12. 2015. godine u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke i mladiće. Domaćin natjecanja bio je ŠSD „ Marulʺ Srednje škole Marka Marulića Slatina. Na natjecanju su nastupile četiri srednje škole.
Djevojke i mladići ŠSD „Marul“ uvjerljivo su pobijedili u obje kategorije i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 16.2.2016. godine u Međimurskoj županiji. Ekipe djevojaka i mladića na natjecanju je vodila nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

MARULI PRVACI ŽUPANIJE

Autor: Vladimir Borbaš, 10. 12. 2015. 22:23

Prvenstvo srednjih škola u stolnom tenisu za mladiće i djevojke održano je 09. prosinca 2015. godine u dvorani Dječjeg vrtića "Zeko" u Slatini.
Predstavnici ŠSD "Marul" u kategoriji mladića i djevojaka pokazali su uvjerljivo najbolju igru, te su neočekivanom lakoćom svladali protivnike i osvojili prva mjesta. ŠSD "Marul" će tako predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju u veljači u Varaždinu u obje kategorije.

 [više]

ŠSD MARUL PRVI NA ŽUPANIJI!

Autor: Vladimir Borbaš, 17. 11. 2015. 23:30

U školskoj sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina u utorak 17. studenoga 2015. održano je županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u rukometu za mladiće. Domaćin natjecanja je bio ŠSD Marul, koji je pokazao i najbolju igru te uvjerljivo svladao suparnike i zasluženo osvojio prvo mjesto.

 [više]

Mali nogomet - Djevojke

Autor: Vladimir Borbaš, 12. 11. 2015. 10:58

U dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina održano je županijsko prvenstvo ŠSD u malom nogometu za djevojke. Naše djevojke su ostvarile jednu pobjedu i jedan poraz, te nažalost završile na drugom mjestu. Čestitamo svim sudionicima na vrlo dobroj igri, te se dogodine nadamo boljem rezultatu.

 [više]

Županijsko prvenstvo srednjih škola za djevojke u rukometu

Autor: Vladimir Borbaš, 5. 11. 2015. 22:36

Dana 5. studenog 2015. godine u Virovitici održano je županijsko prvenstvo srednjih škola za djevojke u rukometu na kojem je nastupila i naša škola. Djevojke su uvjerljivom igrom svladale srednju školu iz Pitomače, te Tehničku školu iz Virovitice. U napetoj utakmici za prvo mjesto i odlazak na poluzavršnicu naše djevojke su poražene od Gimnazije iz Virovitice te su osvojile drugo mjesto. Čestitamo pobjednicama, a nama ostaje da pokušamo biti bolji dogodine.

 [više]

 On this Day
 

Rubriku izradili: Matej Peršić, Mateja Peršić i Sunčica Lovrić, 4.a opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Učenice Srednje škole Marka Marulića Slatina uključile su se i ove godine u program obilježavanja Dana planeta Zemlja. Izradile su pano kojim su nas,na zanimljiv način (kronološki- jučer, danas, sutra), podsjetili kako je nastala Zemlja i život na Zemlji. Materijale za izradu panoa prikupile su učenice opće gimnazije: Karla Benija, Barbara Jukić, Vlatka Pačarić, Sonja Prebeg (1.a gimnazije), Marija Bljakaj, Helena Gerenčir (1.b gimnazije), Ana Benko, Josipa Blašković, Irena Marušić, Marta Sabo (3.b gimnazije) te Larisa Gerenčir, Lara Grahovac, Marlena Josić i Anja Stjepanović (4.b gimnazije). Pano su izradile učenice : Ana Benko, Larisa Gerenčir, Lara Grahovac i Marlena Josić. Mentor učenicama je profesorica Dragana Medved.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2017./2018.

Udžbenici za 2017./2018.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2017.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju