preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


 

 

Srednja škola Marka Marulića Slatina partner je Glazbenoj školi Ladislav Račić u projektu „Glazbenom podukom do digitalne i medijske pismenosti“ u Pozivu Unaprjeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja. Ciljne skupine su nastavnici i učenici u obje škole (GŠ i SŠMMS). Dugoročni učinci projekta su u osnaživanju kompetencija nastavnika za primjenu digitalne i medijske pismenosti, a učenici će steći vještinu i naviku upotrebe e-learninga te naučiti upotrebljavati različite softvere za oblikovanje medijskih poruka. Vrijednost je projekta 1.491.257,84 kn. Dobivena sredstva upotrijebi će se za edukacije nastavnika, stručno mentoriranje i nabavu opreme za potrebne za projektne aktivnosti u SŠMMS. U razdoblju od 30.11.2017. do 30.11.2019. 16 nastavnika educirat će se za kreiranje i upotrebu e-learning online sustava, 11 nastavnika educirat će se za produkciju, postprodukciju i digitalnu distribuciju AV sadržaja, a 20 učenika u on line e-learning sustavu učit će sviranja klavijatura, bas gitare, gitare, bubnjeva te za pjevanje.


Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Pano su izradili učenici Maria Carmela Dakić 3.att/pto, Nikola Pančić 3.att/pto, Karlo Kajzer 1.att. Ivan Mikić 1.att, Melita Nikolaus 4.att i Larisa Gvojić 4.att. pod mentorstvom profesorice Marine Ivoš.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju