preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


Uvodna riječ ravnatelja povodom početka nove školske godine

ssmmravnateljDSDragi učenici i kolege,
Želim vam sretan povratak u školu, a posebnu dobrodošlicu želim prvim razredima. Budući da znam da učenicima ferija nikad nije dosta, siguran sam da biste voljeli da je ono potrajalo duže. No, bilo kako bilo, nova školska godina počinje, a s njom i obaveze.
Vrlo je važno da upoznate svoja prava koja su vam dana kao učenicima ove škole, ali još je važnije da budete svjesni svojih obaveza, a vaša osnovna obaveza u ovoj školi je da učite i date najbolje od sebe. Budite svjesni da ocjene koje ćete imati ne ovise o vašim profesorima već isključivo o vama. Na vama je odgovornost da postignete najbolje rezultate koje možete.
Isto tako, želim da svi zajedno radimo kao tim i učinimo sve da nam škola bude što ljepše mjesto za boravak. Ja u ovoj školskoj godini planiram sa svojim kolegicama i kolegama napraviti dosta stvari koje će nam svima biti od koristi. Isto se očekuje i od vas. Vi ste učenici ove škole i trebate se truditi da ona uvijek bude na dobrom glasu. Važno je da uvijek imate razumijevanja za druge, bilo da su to vaši kolege ili profesori, pa će nam onda i međusobna komunikacija i posao biti puno lakši.
Učenicima prvih razreda želim reći da su donijeli dobru odluku odabravši našu školu jer ovdje rade stručni i odlični profesori koji će im pomoći da steknu nova znanja i vještine. Svima zajedno vam želim puno uspjeha u novoj školskoj godini.

Ravnatelj
Darko Špoljarić


Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Nakon povratka s terenske nastave maturanti gimnazije su izradili prigodan pano o posjetu Hrvatskom saboru pod vodstvom profesora Zorislava Jelenčića.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju