preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


Pravilnici za izradbu i obranu završnoga rada za školsku godinu 2017./2018.


Na poveznici Pravilnik o izradbi i obrani završnoga rada dostupan Vam je pravilnik koji propisuje sadržaj, uvjete, način i postupak izradbe i obrane završnoga rada redovitih učenika strukovnih ili umjetničkih obrazovnih programa.

Pripremne i druge radnje u svezi s organizacijom i provedbom izradbe i obrane završnoga rada u Školi, provodi Školski prosudbeni odbor, a obranu završnoga rada provodi povjerenstvo za obranu završnoga rada. Na poveznici Školski prosudbeni odbor možete pročitati članove povjerenstva za određeno zanimanje za školsku godinu 2017./2018.
Na poveznici Poslovnik o radu prosudbenog odbora i povjerenstva za obranu završnog rada možete proučiti Poslovnik naše škole koji uređuje sadržaj, način izradbe i obrane završnoga rada.

Osim pravilnika i poslovnika, na poveznici Upute za izradbu dostupne su upute za izradbu završnog rada, na poveznici Predložak za završni rad, a na poveznici Vremenik izradbe i obrane završnog rada za školsku godinu 2017./2018.


Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Nakon povratka s terenske nastave maturanti gimnazije su izradili prigodan pano o posjetu Hrvatskom saboru pod vodstvom profesora Zorislava Jelenčića.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju