preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Pravilnici za izradbu i obranu završnoga rada za školsku godinu 2019./2020.


Na poveznici Pravilnik o izradbi i obrani završnoga rada dostupan Vam je pravilnik koji propisuje sadržaj, uvjete, način i postupak izradbe i obrane završnoga rada redovitih učenika strukovnih ili umjetničkih obrazovnih programa.

Pripremne i druge radnje u svezi s organizacijom i provedbom izradbe i obrane završnoga rada u Školi, provodi Školski prosudbeni odbor, a obranu završnoga rada provodi povjerenstvo za obranu završnoga rada. Na poveznici Školski prosudbeni odbor možete pročitati članove povjerenstva za određeno zanimanje za školsku godinu 2019./2020.
Na poveznici Poslovnik o radu prosudbenog odbora i povjerenstva za obranu završnog rada možete proučiti Poslovnik naše škole koji uređuje sadržaj, način izradbe i obrane završnoga rada.

Osim pravilnika i poslovnika, na poveznici Upute za izradbu dostupne su upute za izradbu završnog rada, na poveznici Predložak za završni rad, a na poveznici Vremenik izradbe i obrane završnog rada za školsku godinu 2019./2020.


Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju