preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


 

 

Sažetak projekta „Glazbenom podukom do digitalne i medijske pismenosti“

 

Projektom „Glazbenom podukom do digitalne i medijske pismenosti“ osposobit će se  nastavnici za provedbu izvannastavnih aktivnosti u kojima će se učenicima povećati digitalna i medijska pismenost. Učenici će steći vještinu i naviku upotrebe e-learninga koji je postao dominantan oblik poučavanja u cjeloživotnom učenju te naučiti upotrebljavati različite softvere za oblikovanje medijskih poruka. U predviđenim projektnim aktivnostima, kombinirat će glazbu i audiovizualne sadržaje uz vodstvo glazbenog stručnjaka. Polaznike će se poticati da nauče svirati gitaru, bas gitaru, bubnjeve ili klavijature te pjevati koristeći online sustav e-learninga od 30 modula i online mentorsku podršku tijekom godine dana. Dodatna je vrijednost projekta da će učenici proizvoditi medijske AV sadržaje koristeći mobitele za snimanje, besplatne programe za montažu te primjenjivati osnovne zakonitosti distribuiranja svojih sadržaja na adekvatnim platformama.  Sudjelovanjem u projektnim aktivnostima  povećat će se njihova digitalnu i medijsku pismenost te ih od konzumenata ili nevještih stvaratelja digitalnih informacija pretvoriti u suverene digitalno i medijski pismene kreatore.


Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Pano su izradili učenici Maria Carmela Dakić 3.att/pto, Nikola Pančić 3.att/pto, Karlo Kajzer 1.att. Ivan Mikić 1.att, Melita Nikolaus 4.att i Larisa Gvojić 4.att. pod mentorstvom profesorice Marine Ivoš.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju