preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


 

Važna obavijest

Autor: Sandra Bošnjak, 3. 12. 2018. 17:47

Poštovane učenice i učenici uključeni u projekt "Škola za život",

zbog sigurnosti i zaštite učenika ukinuta je mogućnost primanja SMS poruka na svim SIM karticama podijeljenima u projektu Škola za život.
SMS porukama se provjeravala dostupnost besplatnog Internet prometa, a ovo je lista alternativnih načina provjere prometa po teleoperaterima:

 [više]

Regionalni stručni skup o predmetnim kurikulumima u Osijeku

Autor: Sandra Bošnjak, 19. 11. 2018. 21:22

U subotu, 17. studenog 2018. godine, održao se četvrti Regionalni stručni skup o predmetnim kurikulumima u Osijeku. Domaćini skupa bili su Osnovna škola Franje Krežme i Filozofski fakultet Osijek, a na skupu su sudjelovali i naši nastavnici koji su uključeni u eksperimentalni program Škola za život.

 [više]

Hodanjem do zdravlja Škola za život

Autor: Mirta Drokan, 13. 11. 2018. 11:49

Učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina, od 22. rujna 2018., svake subote sudjeluju u aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ koja se provodi u sklopu Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“. Nositelji provedbe Nacionalnog programa su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a provoditelji na području Virovitičko-podravske županije su Zavod za javno zdravstvo „Sv. Rok“.

 [više]

Roditeljski sastanak za prve razrede

Autor: Darko Špoljarić, 15. 9. 2018. 12:19

Srednja škola Marka Marulića Slatina jedna je od 26 srednjih škola u Republici Hrvatksoj koja je odabrana za provođenje eksperimentalnog kurikuluma 'Škola za život'. Što to točno znači, na koji način će se odvijati te kako će se to odraziti na nastavu, učenike, nastavnike, ali i roditelje, predočile su okupljenim roditeljima na zajedničkom roditeljskom sastanku predstavnice Ministarstva znanosti i obrazovanja.

 [više]

EKSPERIMENTALNI PROGRAM „ŠKOLA ZA ŽIVOT“ OD JESENI U SREDNJOJ ŠKOLI MARKA MARULIĆA SLATINA

Autor: Darko Špoljarić, 25. 4. 2018. 21:51

Od rujna 2018. godine u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina započinje provedba eksperimentalnog programa „Škola za život“ u svim prvim razredima koji će biti upisani. U programu sudjeluje 46 osnovnih i 26 srednjih škola, a uz Srednju školu Marka Marulića Slatina, koja je jedina srednja škola u Virovitičko-podravskoj županiji koja se uključila, sudjeluju i dvije osnovne škole: OŠ Eugena Kumičića Slatina i OŠ Suhopolje.

 [više]

ZAPOČELA EKSPERIMENTALNA PROVEDBA KURIKULARNE REFORME

Autor: Darko Špoljarić, 18. 4. 2018. 19:11

Jučer je u Zagrebu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održan prvi edukativni skup za ravnatelje 72 škole koje su odabrane za eksperimentalno provođenje kurikularne reforme Škola za život. Na skupu je sudjelovao i ravnatelj Srednje škole Marka Marulića Slatina, Darko Špoljarić, a Srednja škola Marka Marulića Slatina je jedina srednja škola na području županije koja je ušla u eksperimentalnu provedbu programa.

 [više]

Srednja škola Marka Marulića Slatina provodit će eksperimentalni program 'Škola za život'!

Autor: Darko Špoljarić, 26. 3. 2018. 11:37

Srednja škola Marka Marulića Slatina odabrana je među 26 srednjih škola u Republici Hrvatskoj za provedbu eksperimentalnog programa 'Škola za život'.
Eksperimentalni program provodit će se u 1. razredima srednje škole u općeobrazovnim predmetima, a u njemu će, osim učenika i nastavnika, sudjelovati i roditelji.

 [više]

Javni poziv školama za eksperimentalni program „Škola za život“ Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sandra Bošnjak, 22. 2. 2018. 22:01

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva osnovnih i srednjih škola za izvođenje eksperimentalnoga programa „Škola za život“. Predmet i cilj poziva je odabir do 80 škola koje će se u školskoj godini 2018./2019. uključiti u eksperimentalno provođenje programa.

 [više]

 Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Pano su izradili učenici Maria Carmela Dakić 3.att/pto, Nikola Pančić 3.att/pto, Karlo Kajzer 1.att. Ivan Mikić 1.att, Melita Nikolaus 4.att i Larisa Gvojić 4.att. pod mentorstvom profesorice Marine Ivoš.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju