preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Tutorijal za crtanje Frajle Antoš

Autor: Sandra Bošnjak, 24. 2. 2020. 18:47

 

Profesorica Sanja Špoljarić izradila je ovaj video tutorijal za članove sekcije Ekologija Školske zadruge Slatina.

 [više]

Školska zadruga „SLATINA“ na otvorenju Poduzetničkog inkubatora Slatina

Autor: Željka Venus, 17. 12. 2019. 18:23

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, otvorila je Poduzetnički inkubator Slatina, u četvrtak 19. prosinca 2019. godine. Svečanosti otvorenja, uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović,  nazočili su i: virovitičko-podravski župan Igor Andrović, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, savjetnik predsjednice RH za branitelje Ante Deur, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric , ravnatelj Srednje škole Marka Marulića Ivan Roštaš i mnogi drugi…

 [više]

Na Državnoj smotri učeničkih zadruga Praline Frajle Antoš izabrane za Najproizvod

Autor: Željka Venus, 16. 10. 2019. 17:44

31. Smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske održana je  u Vinkovcima od 08. do 11. listopada 2019. godine. Manifestacija je to koja predstavlja festival stvaralaštva, kreativnosti, inovativnosti i poduzetništva učenika, a svoje proizvode su predstavile najbolje učeničke zadruge iz Hrvatske te gosti  iz inozemstva. Na Smotri su se  predstavile  103 zadruge iz Hrvatske i inozemstva.

 [više]

Školska zadruga „SLATINA“ na 6. slatinskom obrtničkom sajmu

Autor: Željka Venus, 11. 6. 2019. 21:41

U nedjelju, 09. lipnja 2019. u parku kod Industrijsko-obrtničke škole održan je 6. slatinski obrtnički sajam. Organizator sajma  je Udruženje obrtnika Slatina uz pokroviteljstvo Grada Slatine, Hrvatske obrtničke komore i Područne obrtničke komore Virovitičko-podravske županije. Uz brojne izlagače na sajmu se predstavila i naša školska zadruga. Pod vodstvom profesora: Jasne Asić, Dubravke Ištvanfi, Marine Ivoš, Sanje Špoljarić i Željke Venus, proizvode naše zadruge prezentirali su učenici: Ana Šantalab, Karlo Vida, Anamarija Matić i Danijel Bošnjak. Sudjelovali smo u fondu nagradnih igara sa Poklon kutijom pralina Frajla Antoš.

 [više]

Školska zadruga „Slatina“ sudjelovala na Proljetnom sajmu

Autor: Željka Venus, 22. 5. 2019. 16:52

U nedjelju 19. 05.2019.  u parku kod Industrijsko - obrtničke škole Slatina održan je Proljetni sajam : sajam cvijeća, slastica i cvjetni korzo na temu  pčela. Za sajam slastica i cvijeća naša zadruga pripremila je praline sa medom a  cvijeće učenici poljoprivredne struke. Učenici : Marija Carmela Dakić, Karlo Vida, Ana Šantalab, Melita Nikolaus, Larisa Gvojić i Emanuel Marić    uspješno su predstavili rad naše zadruge i škole. Učenici su bili u pratnji profesora: Jasne Asić, Marine Ivoš, Sanje Špoljarić i Željke Venus.

 [više]

Školska zadruga”Slatina” pobjednica županijske smotre učeničkih zadruga

Autor: Željka Venus, 15. 5. 2019. 15:51

U petak 10. svibnja 2019. na središnjeg gradskom trgu u Orahovici održana je Županijska smotra učeničkih zadruga VPŽ. Srednja škola ”Stjepan Ivšić” Orahovica bila je domaćin ovogodišnje smotre. Školskoj zadruzi „Slatina“ pripalo je prvo mjesto u kategoriji srednjih škola te će svoje proizvode predstaviti na Državnoj smotri.

 [više]

U sklopu projekta STILL članovi naše školske zadruge sudjelovali u Poduzetničkom kampu

Autor: Željka Venus, 21. 4. 2018. 20:13

U sklopu projekta  STILL , 16. i 17. travnja 2018. godine organiziran je Poduzetnički kamp u Edukativnom centru – Hostelu „Dravska priča , u N. Dubravi.
Projekt je apliciran u programu INTERREG V-A CROATIA(1601) CO-OPERATION PROGRAMME- 2014-2020. COMPONENT: 4.1.2.- OPERATION IN PRESCHOOL, PRIMARY AND SECONDARY EDUCATION
Nositelj projekta je OŠ E. Kumičića, partner u Mađarskoj je OŠ Sebastijan Tinody Lantos iz Sigetvara, a partner u Hrvatskoj Srednja škola Marka Marulića Slatina.

 [više]

Radni sastanak i radionica u sklopu projekta STILL

Autor: Sanja Špoljarić, 29. 3. 2018. 19:58

U ponedjeljak, 26. ožujka 2018. u Osnovnoj školi Eugena Kumičića održan je radni sastanak i radionica izrade kurikuluma o poduzetništvu i obrtništvu u sklopu projekta STILL u okviru INERREG V-A. Sastanku su nazočili predstavnici svih triju partnera projekta, već spomenuta OŠ E. Kumičića, OŠ iz Sigetvara i Srednja škola Marka Marulića Slatina koju su predstavljale profesorice Željka Venus i Sanja Špoljarić.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju