preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 


Korisni hiperlinkovi

LEKTIRA NA INTERNETU

Na stranici http://dzs.ffzg.hr možete naći zbirku knjiga na hrvatskome jeziku dostupnih on-line. To vam može pomoći ukoliko traženu lektiru ne nađete u knjižnici.

E-LEKTIRE
Na inicijativu i uz potporu Ministarstva obrazovanja, znanosti i športa, a u realizaciji "Bulaja naklade" i CARNeta, na adresi http://lektire.skole.hr su dostupna cjelovita djela hrvatskih i stranih autora s popisa obvezne školske lektire i šire. Pristup sadržajima je besplatan, a dostupni su učenicima i studentima, te njihovim nastavnicima i profesorima uz korištenje elektroničkog identiteta AAI@EduHr. Sva djela mogu se za privatnu uporabu ispisati i čitati i na papiru. Na portalu je trenutno dostupno oko 200 knjiga.

PITAJTE KNJIŽNIČARA
Pišeš zadaću, lektiru, seminar ili te jednostavno nešto zanima, a nemaš koga pitati, pošalji mail knjižničaru balkovidamir3@gmail.com i ubrzo ćeš dobiti odgovor ili će te on uputiti gdje možeš sam naći informaciju.


PITAJTE KNJIŽNIČARE
Očajan/na si, nitko ne zna odgovor na tvoje pitanje. Tvoj knjižničar ne zna ili ti ne odgovara na mail, knjiga koja ti treba je posuđena, tražilice na netu izbacuju „0 odgovora“… Ne preostaje ti ništa drugo, nego postaviti pitanje na internetskoj stranici http://www.knjiznica.hr/pitajte-knjiznicare/ gdje 22 knjižničara spremno čeka tvoje pitanje.


Nacionalna i sveučilišna knjižnica

Institut Ruđera Boškovića - knjižnica
 


Raspored zvona


On this Day
 

Rubriku izradili:učenici opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Pano su izradili učenici Maria Carmela Dakić 3.att/pto, Nikola Pančić 3.att/pto, Karlo Kajzer 1.att. Ivan Mikić 1.att, Melita Nikolaus 4.att i Larisa Gvojić 4.att. pod mentorstvom profesorice Marine Ivoš.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2018./2019.

Udžbenici za 2018./2019.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2018.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju