preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2013./2014.

ŠŠD „MARUL“ DRUGI na državnom natjecanju školskih sportskih društava

Autor: Mirta Drokan, 5. 5. 2014. 15:59

U Poreču je od 30. travnja do 2. svibnja 2014. održano Državno prvenstvo školskih sportskih društava srednjih škola. Učenice naše škole: Doroteja Santi, Marina Novoselec, Matea Minauf i Monika Tokić ekipno su osvojile izvrsno 2. mjesto u krosu.
Naša ekipa imala je i ove godine najboljeg pojedinca na državnom natjecanju, Doroteju Santi. Voditelj ekipe bila je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje školskih športskih društava u atletici

Autor: Nikolina Benčina, 15. 4. 2014. 17:23

U srijedu 02. travnja 2014. godine u Varaždinu je održano poluzavršno natjecanje školskih športskih društava skupine "sjever" (Virovitičko-podravska, Koprivničko-križevačka, Varaždinska i Međimurska županija ) u atletici. Naša škola imala je predstavnike u muškoj konkurenciji.

 [više]

Poluzavršno natjecanje školskih športskih društava u krosu

Autor: Mirta Drokan, 11. 4. 2014. 18:55

NAŠE UČENICE SU I OVE GODINE BILE NAJBRŽE

4. travnja 2014. u Slatini je održana poluzavršnica državnog prvenstva školskih športskih društava skupine Sjever (Virovitičko-podravska županija, Koprivničko-križevačka županija, Varaždinska županija, Međimurska županija). Naša škola imala je predstavnike i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

 [više]

Doroteja Santi, Domagoj Grundler, Antonio Butorac, Eugen Šimara, Matea Potočki i Matej Šimek županijski prvaci u svojim disciplinama

Autor: Mirta Drokan, 5. 4. 2014. 20:50

27. i 28.ožujka 2014. godine održano je županijsko natjecanje u Atletici u kategoriji djevojaka i mladića srednjih škola.
 

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 7. 3. 2014. 17:12

U srijedu 26. veljače 2014. godine u dvorani Gimnazije "Fran Galović" u Koprivnici održano je poluzavršno natjecanje srednjih škola regije "sjever" u odbojci za mladiće.
Mladići ŠŠD "Marul" osvojili su 4. mjesto, a za ekipu su nastupili: Hrvoje Klement, Dino Dudović, Marko Repić, Stjepan Drenski, Mario Turček, Ivor Ištvanfi, Hrvoje Zubak, Igor Suhi i Robert Sudec. Voditelj ekipe je profesorica Nikolina Benčina.

 [više]

Marul drugi na regiji

Autor: Vladimir Borbaš, 5. 3. 2014. 22:05

Poluzavršno natjecanje skupine "Sjever" u malom nogometu za djevojke održano je 04. ožujka 2014. u Čakovcu. Djevojke iz ŠŠD-a "Marul" predstavljale su našu županiju te su osvojile drugo mjesto. U polufinalnom ogledu su s lakoćom pobjedile djevojke iz koprivničke gimnazije, ali u finalu su ipak poražene od djevojaka iz Gimnazije Čakovec. Čestitamo pobjednicama koji idu na državno natjecanje u Poreč, a nama ostaje što bolje se pripremiti za sljedeću godinu.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 21. 2. 2014. 15:44

U utorak 18. veljače 2014. godine u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za mladiće. Domaćin natjecanja je bio ŠŠD "Marul".
Na natjecanju je sudjelovalo 5 srednjih škola, a ŠŠD "Marul" je i ove godine osvojio 1. mjesto. Mladići ŠŠD "Marul" predstavljat će našu županiju na poluzavršnici koja će se održati 26. veljače 2014. godine u Koprivnici. Voditelj ekipe je profesorica Nikolina Benčina.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 18. 2. 2014. 14:15

U srijedu, 12. veljače 2014. u Čakovcu je održano poluzavršno natjecanje srednjih škola regije "sjever" u odbojci za djevojke.
Djevojke ŠŠD "Marul" osvojile su 4.mjesto, a za ekipu su nastupile: Marina Novoselec, Monika Tokić, Matea Minauf, Sara Matišić, Helena Kraljik, Mateja Potočki, Andrea Ljubas, Mara Palm, Matea Malenjak. Voditelj ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u badmintonu za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 13. 2. 2014. 17:36

U utorak, 11. veljače 2014. u Koprivnici je održano poluzavršno natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke i mladiće.
Naša ekipa djevojaka u sastavu: Marina Novoselec, Marija Žagar, Andrea Rastija i Monika Tokić uspješno se plasirala na poluzavršnicu natjecanja gdje je zauzela ekipno 4. mjesto.
Čestitke djevojkama na korektnoj sportskoj borbi! Voditelj ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 7. 2. 2014. 21:31

U četvrtak, 6. veljače 2014. u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke. Domaćin natjecanja bio je ŠŠD " Marul ". Na natjecanju su nastupile četiri srednje škole.
Djevojke ŠŠD „Marul“ uvjerljivo su pobijedile ostale tri ekipe i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 11. veljače 2014. godine u Koprivnici.

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za mladiće

Autor: Mirta Drokan, 7. 2. 2014. 21:09

U četvrtak, 6. veljače 2014. u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za mladiće. Domaćin natjecanja bio je ŠŠD " Marul ".
Na natjecanju je nastupilo šest srednjih škola. ŠŠD „Marul“ osvojio je 2. mjesto.

 [više]

ŠŠD "Marul" pobjednik županijskog natjecanja u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 5. 2. 2014. 19:08

U utorak, 4. veljače 2014. u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke. Na natjecanju je sudjelovalo 7 srednjih škola.Domaćin natjecanja bio je ŠŠD "Marul".
Djevojke ŠŠD „Marul“ i ove su godine uvjerljivo pobijedile i predstavljat će našu županiju na poluzavršnici, koja će se održati 12. veljače 2014. godine u Čakovcu. Voditelj ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Županijsko prvenstvo u rukometu

Autor: Vladimir Borbaš, 25. 11. 2013. 10:12

U Virovitici je u petak, 22.11.2013., održano županijsko prvenstvo školskih športskih društava u rukometu na kojem je sudjelovala i naša školska ekipa. "Maruli" su pokazali odličnu igru i zasluženo ušli u finale. U finalu smo igrali protiv Gimnazije iz Virovitice te smo nesretno izgubili jedan gol razlike sa rezultatom 16:15 i osvojili drugo mjesto. Čestitamo pobjednicima, a nama ostaje žal za porazom u finalu i nada u bolji rezultat nagodinu.

 [više]

Županijsko natjecanje u rukometu za djevojke

Autor: Nikolina Benčina, 4. 11. 2013. 10:09

U srijedu, 23.10.2013. u Virovitici je održano županijsko natjecanje srednjih škola u rukometu za djevojke. Ekipa naše škole je ostvarila jednu pobjedu, jedan poraz i jedan neriješeni rezultat u skupini, te se tako nije plasirala u završnicu natjecanja.

 [više]

Prvo mjesto ŠŠD "Marul"

Autor: Vladimir Borbaš, 29. 10. 2013. 14:50

U Virovitici, dana 29.10.2013. godine, održano je županijsko prvenstvo u malom nogometu za djevojke. Naša ekipa sudjelovala je na  prvenstvu koje je po prvi put održano za djevojke u našoj županiji. Ekipa je pokazala  najbolju igru, pobijedila sve protivnike i zasluženo osvojila prvo mjesto. Čestitamo curama koje će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju u Čakovcu.

 [više]

Županijsko prvenstvo u malom nogometu u Virovitici

Autor: Vladimir Borbaš, 16. 10. 2013. 19:44

U utorak, 15.10.2013. u Virovitici je održano Županijsko prvenstvo srednjih škola u malom nogometu. Naša škola ostvarila je jednu pobjedu i jedan poraz u skupini, te se tako nije plasirala u završnicu.
Za ŠŠD "Marul" su nastupili: Marković M., Ojurović K., Kupres M., Kupres A., Kizivat G., Matić M., Cigrovski T., Simoni A., Šimek M., Topolovec M. pod vodstvom profesora TZK-a Vladimira Borbaša.

 [više]

 On this Day
 

Rubriku izradili: Matej Peršić, Mateja Peršić i Sunčica Lovrić, 4.a opće gimnazije pod mentorstvom profesorice Sanje Špoljarić

Pano tjedna

Učenice Srednje škole Marka Marulića Slatina uključile su se i ove godine u program obilježavanja Dana planeta Zemlja. Izradile su pano kojim su nas,na zanimljiv način (kronološki- jučer, danas, sutra), podsjetili kako je nastala Zemlja i život na Zemlji. Materijale za izradu panoa prikupile su učenice opće gimnazije: Karla Benija, Barbara Jukić, Vlatka Pačarić, Sonja Prebeg (1.a gimnazije), Marija Bljakaj, Helena Gerenčir (1.b gimnazije), Ana Benko, Josipa Blašković, Irena Marušić, Marta Sabo (3.b gimnazije) te Larisa Gerenčir, Lara Grahovac, Marlena Josić i Anja Stjepanović (4.b gimnazije). Pano su izradile učenice : Ana Benko, Larisa Gerenčir, Lara Grahovac i Marlena Josić. Mentor učenicama je profesorica Dragana Medved.

Instagram
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2017./2018.

Udžbenici za 2017./2018.

(za popis udžbenika kliknite na sliku)

 
Š K O L S K I V R T


Od šume do školskog hola
Loading...
GRAD SLATINA
Loading...
Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Dan škole 2017.U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

Korisni linkovi

Susjedne škole

Osnovne škole:
OŠ Eugena Kumičića

OŠ Josipa Kozarca

Srednje škole:

Industrijsko-obrtnička škola

 

 

 

 

 

 

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju