preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Sportski uspjesi učenika i nastavnika

Izvannastavne sportske aktivnosti

Autor: Mirta Drokan, 9. 1. 2018.

Tijekom zimskih praznika izvannastavne sportske aktivnosti za učenike SŠ Marka Marulića Slatina provode se u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića. Treninzi iz odbojke i badmintona održavaju se svakodnevno od 3. do 12. siječnja 2018. godine u prijepodnevnim satima.

Dvadesetak djevojaka i mladića naše škole redovito dolaze na treninge koje vode nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture Nikolina Tamaš i Mirta Drokan.
 


Zahvaljujemo se OŠ Eugena Kumičića, ravnateljici Božici Majhen i učiteljima tjelesne i zdravstvene kulture Tomislavi Medvedović i Borivoju Kociću što su nam ustupili sportsku dvoranu i omogućili provođenje izvannastavnih sportskih aktivnosti.

 
Škola za život
Raspored zvona


Pano tjedna

Nakon samostalnog pretraživanja  informacija u digitalnom okružju i usporedbe podrijetla riječi, učenici 1. a prikazali su sintagmu „Sretan Božić” na nekim od njima „najdojmljivijim” jezicima (švedskom, danskom, nizozemskom, rumunjskom, iranskom, armenskom i dr. jezicima). Mentorica učenicima bila je profesorica Željka Orban.

Instagram

Školska zadruga "SLATINA"
Škola na društvenim mrežamaKalendar za 2019./2020.

Š K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju